Tidlig Bitcoin dev går glip af $ 1,3 mia efter at have solgt for tidligt

„Jeg ville være milliardær nu, hvis jeg ikke havde solgt de 55.000 bitcoins, jeg minede på min bærbare computer i 2009-2010 alt for tidligt.“

Martti Malmi, en af de tidligste Bitcoin-udviklere

Martti Malmi, en af de tidligste Bitcoin-udviklere og også kendt som Sirius, har forklaret, hvad der skete med hans engang så massive kryptobesiddelser siden 2009.

Ifølge en Twitter-tråd fra fredag fra den tidligere Bitcoin (BTC) -udvikler, malede Malmi omkring 55.000 mønter mellem 2009 og 2010, da prisen næsten var nul. Malmi sagde, at han endte med at afvikle 5.050 BTC for $ 5 i oktober 2009 og tabte 30.000 BTC gennem en af de første Bitcoin-børser, han kørte, da „der ikke var nogen etableret valutakurs.“

”Jeg planlagde at HODL resten af min BTC, men måtte sælge det meste af det til en dårlig sats (~ $ 5) i 2012, da det at tage et nyt job tog længere tid end forventet,” sagde Malmi. ”Siden da har jeg gemt mine forskellige besparelser i BTC. Det er ikke meget, men stadig gode gevinster gennem årene. ”

Imidlertid var Bitcoin-udviklerens uden tvivl den mest betydningsfulde investering fra hans tidlige krypto-indtjening, da han solgte 10.000 BTC i 2011 for at købe en lejlighed i Helsinki. ”Sandsynligvis det dyreste studie i verden nu,” sagde han på Twitter.

Med Bitcoins nylige rally til $ 24.000 ville Malmis oprindelige 55.000 BTC

Med Bitcoins nylige rally til $ 24.000 ville Malmis oprindelige 55.000 BTC-beholdninger nu være mere end $ 1,3 mia. På trods af dette siger den tidligere udvikler, at han „aldrig havde alvorlig fortrydelse.“

”Dette har ikke været så groft, som det måske lyder,” sagde Malmi. ”Det er ikke som om jeg nogensinde har haft $ 1 milliarder og mistet den natten over. Udover Bitcoins succes var jeg ret glad for at få min egen lejlighed i en alder af 22. “

Han tilføjede:

”Måske på grund af finsk kultur, idealistisk mentalitet og manglende livserfaring tænkte jeg aldrig meget på at tjene penge. Det skete ved et uheld som et biprodukt af Satoshi, der bad mig om at holde min knude kørende, så andre kunne oprette forbindelse. ”

Malmi er ikke den eneste store kryptoperson, der tilsyneladende likvideret deres beholdning af nødvendighed. I oktober afslørede Ripple CTO David Schwartz, at han solgte 40.000 Ether (ETH) til $ 1 hver som en del af en risikostyringsplan, som han lavede med sin ægtefælle i 2012. Poletterne ville nu være mere end $ 26 millioner, efter at prisen passerede $ 600 sidste uge.